Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко разход дават вашите 155-ци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Маслото си пропуснал
    Ради днес разговарях с едно едро момче с което имате сходен език на общуване,начин на писане във форума и едни и същи лафове и бъзици.
    На него му казах за маслото.Питай го той ще ти сподели колко масло ми харчи колата.
    Ти също си прoпуснал да кажеш за твоя Спален Масларен Вагон,че и той обича да папа качествено масълце.
    За всички други спамери ,може само да им споделя ,че темата беше с друга тематика и насока.
    Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 00:16.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Ради днес разговарях с едно едро момче с което имате сходен език на общуване,начин на писане във форума и едни и същи лафове и бъзици.
      На него му казах за маслото.Питай го той ще ти сподели колко масло ми харчи колата.
      Ти също си прfпуснал да кажеш за твоя Спален Масларен Вагон,че и той обича да папа качествено масълце.
      За всички други спамери ,може само да им споделя ,че темата беше с друга тематика и насока.
      Това нещо като сърдит ли го даваш
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Това нещо като сърдит ли го даваш
        Раздавам го като собственик на кола дето движи само на масло,без жокери и дето за нищо не става
        ПП. Спете спокойни.
        Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 00:37.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
          Моята я засичах на газ и даде 9л/100 при 110-120км/ч , а градско 15-16л при умерено караня а на стъпка 20 газ
          Да докладвам и аз разхода на моята 155. Разхода ми е идентичен, като този на колегата с V6 само , че моя разход е на бензин.
          Е има и отклонения при издевателства. Например тестово ходене до Пловдив 3 човека на отиване по магистралата 140 - 210 и на връщане пак газ на места 220- Разход 11,2 на сто. Пътуване София - Берковица 10 литра на сто, с малко кушии и спортно каране по едно хубаво пътче към Клисурския манастир (наколко пъти )
          Градско 16,5 с половината километри събота и неделя , а останалите през седмицата. По миналата седмица 20 на сто при студ и само каране в пик часовете , газ където е възможно и минаване на обичайния ми маршрут от 8 км до работа в час пик за 45 минути до 1 час и 15 минути. Миналата и тази седмица при работа на място за стъргане на стъклата, каране в пик часовете , един час работа заради парното на бояна пред музея в неделя и малко газ и връткане в пресния сняг пред музея- разход 18,7 литра на сто. Всички замервания съм правил при пълнене на резервоара до горе. Ще видя дали ще има ли подобрение с чисто нов дебитомер (като го купя другата седмица от UK)
          Иначе колата не ме предразполага към икономично каране въпреки високия въртящ момент на ниски обороти . Да речем при ежедневното ми каране 164 ката много рядко в София оборотомера минава 3-4 хиляди оборота, докато 155-цата така ме предразполага , че редовно минавам 6 хиляди оборота , а често и удрям прекъсвача на 6500 оборота. Та и това донякъде обяснява по-височкия разход. Все още не знам дали може да се свали още разхода с моя стил на каране.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
            Все още не знам дали може да се свали още разхода с моя стил на каране.
            Може бре ... като я дадеш за един месец да я карам аз
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Може бре ... като я дадеш за един месец да я карам аз

Няма да успееш да го свалиш. Просто този мотор работи едно тихо и усещаш , че иска да го настъпиш и се разгръща много бързо и докато се усетиш ......си в червеното, а верижния ми ТС някак си е по шумен нагоре и по не ми дава сърце да го форсирам Иначе 2.0 TС на 164-ката дава при същото каране 15-16 на сто, а лятото като няма задръствания дори 10 на градско в София, а извънградско е 8,5 на сто. Макар да е същия като на 155 все пак 164 е по тежка и дава малко по голям разход.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

• Май 164-ката беше по-лека на килограми от фейсовото купе на 155...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  Май 164-ката беше по-лека на килограми от фейсовото купе на 155...
                  По-лека е от всички купета на 155 Дори я дават по-бърза и по каталожни данни

Имаше една тема, още при Ники с неговата бърза 164ка, когато коментирахме че е по-лека. Доколкото се сещам се дължеше на това, че колата е по-висок клас и има употребено голямо количество халуминий и други яки сплави
                  Last edited by VFTI; d.m.y г., 10:25.
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

• Да за първите 164 , но за Супер-ката не съм сигурен , като гледам само вратата на 164 колко по масивна и тежка е , колко по масивни са огледалата , седалките са два пъти по дебели на 164 и по широчки са и по тежки (не знам със сигурност де, но суперката е по-тежка от нормалните 164) 1400 кг май беше 164 ТС Супер срещу 1275 кг на 155 2.0 ТС

Comment

• баси а моята я качах на кантара и тежи 1435 кила с газовото ( 40л. бутилка), а изгляжда доста по-малка в сравнение с 164-ката.
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                        баси а моята я качах на кантара и тежи 1435 кила с газовото ( 40л. бутилка), а изгляжда доста по-малка в сравнение с 164-ката.
                        Моята още не съм я мерил, но преди години като я взех, в документите на автовоза беше писана 1370кг ... та понатежава си 155, за класа си. Дават и полезна товароносимост 400кг, което е малко.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• значи четирима не много нахранени българи хах
                          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• 65лв за гориво за 460 км, при 2.31 на литър... тая кола 6.1 на 100 излиза че гори и то по магистрала и междуградски път и съм се движил едно 40% от времето с превишена скорост...
                            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 16:25.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                              65лв за гориво за 460 км, при 2.31 на литър... тая кола 6.1 на 100 излиза че гори и то по магистрала и междуградски път и съм се движил едно 40% от времето с превишена скорост...
                              Ако е вярно - продавай ми я на мен!
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                                Ако е вярно - продавай ми я на мен!
                                Грешка! Сметката е минати 480км с 80лв гориво което е 34.6литра. Сметката тогава е 7.2л/100км
                                Last edited by Furious 155; d.m.y г., 12:18.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X